За нас

Всичко започна с новината за нашето първо дете. До този момент не се бяхме замисляли колко много “дребни детайли” има да свършим до раждането. Започнахме със “задължителния списък” от креватчето до комплекта за изписване. Когато трябваше да изберем козметика и бебешки прах за пране, се оказа че на пазара в България няма такъв отговарящ на нашите критерии. А какво търсехме ние ли? Препарати и козметика, които защитават бебето и нашата природа.

Така решихме сами да създадем всичко за нашето бебе. Започнахме с бебешкото сапунче и натурален прах за пране, като последваха кремчето за тяло и шампоана. Сега работим по това да направим една завършена бебешка колекция, която да предпазва, подхранва и подобрява външния вид на кожата.

Разочаровани от това, което се намираше в бебешките и детски продукти, имаме за цел да създаваме такива, които са без парабени, натриев лаурилсулфат, петролни дестилати синтетични парфюми и оцветители, и още други дразнещи съставки.

Серията ни The blue bear е базирана на растителна основа с изцяло натурални съставки, създадена за нашите деца, за да растат по-щастливи и здрави в чиста природа.