NEXT LEVEL RECYCLE

Едно от каузите, които свързват нас и нашите клиенти, е грижата ни за опазване на природата. С тази идея и цел ние произвеждаме препарати за пране, които са 100 % натурални, биоразградими и напълно безвредни за природата, попадайки в подпочвените води. По тази причина и нашите клиенти избират и използват продукти и марки с тази кауза. 

 

Вероятно за всички вас разделното събиране и изхвърляне на отпадъците е начин на живот от години. Рециклирането е начинът, да ограничим разрушителното влияние на онези вещи в дома ни, които не са натурални. 

 

Освен да изхвърляме опаковките за рециклиране, ние можем да ги използваме  многократно. За много продукти това не е възможно, но за щастие - за нашите течни перилни препарати е напълно постижимо. Естествено, че не се ограничаваме и само до наши бутилки. Ще се радваме да получим и съдове, които на ва с са удобни и ви допадат.

 

За да ви помогнем още малко в тази стъпка, стартираме нова инициатива: 

Върнете ни старата си бутилка от перилен препарат The Blue Bear и ние ще ви я напълним с -10% отстъпка от цената на препарата. Освен това, ще ви я върнем напълнена по куриер за наша сметка! 

 

Ако желаете да ни изпратите бутилки, моля свържете се с нас, за да ви съдействаме.

The Blue Bear Team 0889 401 022

 

 

Вярваме, че заедно можем повече! 

 

NEXT LEVEL RECYCLE