Открийте силата на кислородната белина!

Открийте силата на кислородната белина!
13 ноември 2023

Има няколко убедителни причини, поради които кислородната белина може да измести всички почистващи препарати

 

1. Мощно почистване

Кислородната белина ефективно премахва трудни петна, мръсотия и замърсявания от различни повърхности и тъкани. Независимо дали трябва да се справите с мазните петна по кухненските плотове или да премахнете упоритите петна от вино от бялата си покривка, кислородната белина е в състояние да се справи със задачата. Активните кислородни молекули проникват дълбоко във влакната, като разрушават петната и оставят вещите ви да изглеждат свежи и нови.

2. Нежна към околната среда

Едно от основните предимства на кислородната белина е нейната екологичност. За разлика от хлорната белина, която отделя вредни химикали в околната среда, кислородната белина се разгражда на вода, кислород и калцинирана сода след употреба. Тези странични продукти са безопасни за околната среда и не допринасят за замърсяването на въздуха или водата. С кислородната белина можете да имате чист и свеж дом, без да правите компромис с благосъстоянието на нашата планета.

3. Оказва благотворно въздействие върху кожата

Ако вие или членовете на вашето семейство имате чувствителна кожа, кислородната белина е чудесна алтернатива на агресивните химически почистващи препарати. Тя е нетоксична и нежна към кожата, което я прави по-безопасна за използване около деца и домашни любимци.

4. Универсално приложение

Кислородната белина е универсален почистващ агент, който може да се използва за различни повърхности и материали. Можете да се доверите на кислородната белина за постигане на отлични резултати - от дрехите и килимите до фугите за плочки и мебелите на терасата.

5. Лесна употреба

Използването на кислородна белина е лесно и безпроблемно. Просто следвайте инструкциите на опаковката и смесете подходящото количество с вода. Нанесете разтвора върху повърхността или тъканта, която желаете да почистите, и го оставете да престои известно време, за да подейства магически. След това изплакнете обилно и се насладете на задоволителните резултати от дълбокото и цялостно почистване.

Инструкции за използване на кислородна белина за различни цели на почистване:

1. При прането в пералната машина в случаи на силно замъсено пране или петна, добавете 1-2 супени лъжици кислородна белина към препарата за пране.

2. За накисване на прането използвайте разтвор от 2 супени лъжици кислородна белина в топла вода над 40 градуса, оставете прането да се накисне за 8-10 часа

4. За почистване на мивки, вани, тоалетни поръсете от праха залейте с гореща вода и оставете да подейства. Отстранете замърсяванията с помощта на четка.

5. При запушени канали в банята и кухнята изсипете 1-2 супени лъжици кислородна белина в канала, последвани от 1 чаша топъл оцет. Оцетът ще създаде пяна, когато се смеси с белината, която ефективно разтваря остатъците от мазнини. Оставете я да престои няколко минути, след което изплакнете с гореща вода.

 

 

13 ноември 2023
Открийте почистваща сила на лимонената киселина.

Изборът да почиствате дома си с екологично чисти продукти е правилен и отговорен избор. Като домакиня вие играете ключова роля в създаването на безопасна и здравословна среда за вашето семейство. Тази статия има за цел да ви дадем ценна информация и практически съвети как да почистите дома си с лимонена киселина.

прочети още
13 ноември 2023
Сода бикарбонат-вашата тайна за искрящ дом

В тази статия ще споделим с вас как сода бикарбонат, известна още като сода за хляб се използва за множество почистващи цели в дома. Разгледайте как този продукт може да освежи дома ви и да подобри цялостното ви благосъстояние. Ще ви покажем как да включите тази натурална съставка в ежедневието си и домакинството.

прочети още
30 юни 2023
Защо кокосовият натурален препарат за пране The Blue Bear е специален

Освен че използваме страхотните естествени качества на кокосовия сапун, в натуралния прах за пране The Blue Bear успяхме да добавим няколко подобрения, които да отговарят на всичките ни високи критерии за екосъобразност, ефективност и удобство.

прочети още
30 юни 2023
Натурален, ефективен, безвреден, хипоалергенен прах за пране? Възможно е!

Като нови родители, дълго проучвахме как да перем бебешките дрешки по начин, безопасен и за детето, и за природата. Разгледахме множество начини за създаване на натурални сапуни,  проучихме ги внимателно, дори ги изпробвахме. Накрая и теорията, и практиката ни показаха кой е Кралят на сапуните.

прочети още
16 май 2023
Да пазим природата заедно!

Върнете ни старата си бутилка от перилен препарат The Blue Bear и ние ще ви я напълним с -10% отстъпка от цената на препарата. Освен това, ще ви я върнем напълнена по куриер за наша сметка! 

прочети още
11 май 2023
Кралят на сапуните

Защо кокосовият прах за пране е най-добрият? Ще ви дадем толкова много причини, че ще поискате да останете завинаги в кралския двор.

прочети още
13 юли 2021
Да сушим прането на открито

Да сушим прането на открито е най-естественото което би последвало след изпирането на дрехите. Едно чудесно допълнение на нашия прах за пране The blue bear е сушенето на дрехите на открито. А какви ползи има за дрехите от сушенето на прането на открито може да разберете, като продължите да четете.

прочети още
10 януари 2021
6 съставки, които да избягвате в бебешките продукти

От адаптираното мляко до помпите за кърма и дрешите, броят на артикулите, от които се нуждаете за вашето бебе, може да бъде огромен. Всички родители се стараят добре да почистват и дезинфекцират бебешките дрешки, като за целта понякога използват много силни и дори опасни препарати. И точно както почистващите средства за дома и козметиката, в бебешките продукти също има много потенциално вредни съставки. Ако ви е интересно да разберете кои са те, продължете да четете.

прочети още