Да сушим прането на открито

Да сушим прането на открито
13 юли 2021

 

Едно чудесно допълнение на нашия прах за пране The blue bear е сушенето на дрехите на открито.

 

Слънчевата светлина е естествен хигиенизиращ и избелващ агент, а сушенето на въже на открито поддържа дрехите ви в по-добро състояние, отколкото да ги сушите в сушилна машина. Сушилнята е удобен съвременен уред за сушене на дрехи, но тя няма да  придаде на прането ви онзи свеж аромат, който идва само от сушенето на открито.

 

Сушенето на въже на открито за дрехи позволява на слънцето да избелва белите с ултравиолетовите лъчи, като същевременно убива някои бактерии.Когато сушите цветни дрехи на открито е добре винаги да са обърнати на опаката страна, за да не избеляват цветовете от слънцето. Също така може да се получат и неравномерни петна по тях. Цветните дрехи препоръчваме ако имате възможност да оставяте да се сушат на сянка.

 

Приветстваме ви за закачване на вашето пране да използвате дървени щипки.

Също ако имате възможност да си направите простор от памучно въже, което да закачите на дървени колове.  

Дрехите, изсушени навън, миришат свежо и прекрасно! А на мен това ми напомня на времето прекарано на село когато бях малка.

 

 

 

 

Ще се радваме да оставиш твоя отзив ако вече си ползвал наш прах за пране. 

16 май 2023
Да пазим природата заедно!

Върнете ни старата си бутилка от перилен препарат The Blue Bear и ние ще ви я напълним с -10% отстъпка от цената на препарата. Освен това, ще ви я върнем напълнена по куриер за наша сметка! 

прочети още
11 май 2023
Кралят на сапуните

Защо кокосовият прах за пране е най-добрият? Ще ви дадем толкова много причини, че ще поискате да останете завинаги в кралския двор.

прочети още
10 януари 2021
6 съставки, които да избягвате в бебешките продукти

От адаптираното мляко до помпите за кърма и дрешите, броят на артикулите, от които се нуждаете за вашето бебе, може да бъде огромен. Всички родители се стараят добре да почистват и дезинфекцират бебешките дрешки, като за целта понякога използват много силни и дори опасни препарати. И точно както почистващите средства за дома и козметиката, в бебешките продукти също има много потенциално вредни съставки. Ако ви е интересно да разберете кои са те, продължете да четете.

прочети още