Да пазим природата заедно!

Да пазим природата заедно!
16 май 2023

Едно от каузите, които свързват нас и нашите клиенти, е грижата ни за опазване на природата. С тази идея и цел ние произвеждаме препарати за пране, които са 100 % натурални, биоразградими и напълно безвредни за природата, попадайки в подпочвените води. По тази причина и нашите клиенти избират и използват продукти и марки с тази кауза. 

 

Вероятно за всички вас разделното събиране и изхвърляне на отпадъците е начин на живот от години. Рециклирането е начинът, да ограничим разрушителното влияние на онези вещи в дома ни, които не са натурални. 

 

Освен да изхвърляме опаковките за рециклиране, ние можем да ги използваме  многократно. За много продукти това не е възможно, но за щастие - за нашите течни перилни препарати е напълно постижимо. Естествено, че не се ограничаваме и само до наши бутилки. Ще се радваме да получим и съдове, които на ва с са удобни и ви допадат.

 

За да ви помогнем още малко в тази стъпка, стартираме нова инициатива: 

Върнете ни старата си бутилка от перилен препарат The Blue Bear и ние ще ви я напълним с -10% отстъпка от цената на препарата. Освен това, ще ви я върнем напълнена по куриер за наша сметка! 

 

 

Не само това, но и сме договорили да получите отстъпка от куриерската услуга на Еконт при изпращане на бутилките към нас. 

 

Ето как може да се случи всичко:
 
✅ Обадете ни се на телефон 0889 40 10 22 или ни напишете съобщение по вайбър, че искате да изпратите до нас празната бутилка.
✅ Ние ще образуваме товарителница в избрания от вас офис на Еконт и ще можете да ни изпратите бутилката с 30% отстъпка от куриерската услуга.
✅ След това ние ще напълним бутилката ви с 10% отстъпка от цената на препарата.
✅ Накрая ще ви я върнем по куриер напълно безплатно!
 
Вярваме, че заедно можем повече! 

 

11 май 2023
Кралят на сапуните

Защо кокосовият прах за пране е най-добрият? Ще ви дадем толкова много причини, че ще поискате да останете завинаги в кралския двор.

прочети още
13 юли 2021
Да сушим прането на открито

Да сушим прането на открито е най-естественото което би последвало след изпирането на дрехите. Едно чудесно допълнение на нашия прах за пране The blue bear е сушенето на дрехите на открито. А какви ползи има за дрехите от сушенето на прането на открито може да разберете, като продължите да четете.

прочети още
10 януари 2021
6 съставки, които да избягвате в бебешките продукти

От адаптираното мляко до помпите за кърма и дрешите, броят на артикулите, от които се нуждаете за вашето бебе, може да бъде огромен. Всички родители се стараят добре да почистват и дезинфекцират бебешките дрешки, като за целта понякога използват много силни и дори опасни препарати. И точно както почистващите средства за дома и козметиката, в бебешките продукти също има много потенциално вредни съставки. Ако ви е интересно да разберете кои са те, продължете да четете.

прочети още