Да пазим природата заедно!

Да пазим природата заедно!
16 май 2023

Едно от каузите, които свързват нас и нашите клиенти, е грижата ни за опазване на природата. С тази идея и цел ние произвеждаме препарати за пране, които са 100 % натурални, биоразградими и напълно безвредни за природата, попадайки в подпочвените води. По тази причина и нашите клиенти избират и използват продукти и марки с тази кауза. 

 

Вероятно за всички вас разделното събиране и изхвърляне на отпадъците е начин на живот от години. Рециклирането е начинът, да ограничим разрушителното влияние на онези вещи в дома ни, които не са натурални. 

 

Освен да изхвърляме опаковките за рециклиране, ние можем да ги използваме  многократно. За много продукти това не е възможно, но за щастие - за нашите течни перилни препарати е напълно постижимо. Естествено, че не се ограничаваме и само до наши бутилки. Ще се радваме да получим и съдове, които на ва с са удобни и ви допадат.

 

За да ви помогнем още малко в тази стъпка, стартираме нова инициатива: 

Върнете ни старата си бутилка от перилен препарат The Blue Bear и ние ще ви я напълним с -10% отстъпка от цената на препарата. Освен това, ще ви я върнем напълнена по куриер за наша сметка! 

 

 

Не само това, но и сме договорили да получите отстъпка от куриерската услуга на Еконт при изпращане на бутилките към нас. 

 

Ето как може да се случи всичко:
 
✅ Обадете ни се на телефон 0889 40 10 22 или ни напишете съобщение по вайбър, че искате да изпратите до нас празната бутилка.
✅ Ние ще образуваме товарителница в избрания от вас офис на Еконт и ще можете да ни изпратите бутилката с 30% отстъпка от куриерската услуга.
✅ След това ние ще напълним бутилката ви с 10% отстъпка от цената на препарата.
✅ Накрая ще ви я върнем по куриер напълно безплатно!
 
Вярваме, че заедно можем повече! 

 

13 ноември 2023
Открийте силата на кислородната белина!

Когато става въпрос за почистване на домакинството, всички искаме продукти, които са не само ефективни, но и безопасни за нашите семейства и околната среда. Ето къде е мястото на кислородната белина. Този мощен почистващ агент набира популярност през последните години и за това има основателна причина. В тази публикация в блога ще се запознаем с причините, поради които трябва да изберете кислородна белина за почистването на домакинството си.

прочети още
13 ноември 2023
Открийте почистваща сила на лимонената киселина.

Изборът да почиствате дома си с екологично чисти продукти е правилен и отговорен избор. Като домакиня вие играете ключова роля в създаването на безопасна и здравословна среда за вашето семейство. Тази статия има за цел да ви дадем ценна информация и практически съвети как да почистите дома си с лимонена киселина.

прочети още
13 ноември 2023
Сода бикарбонат-вашата тайна за искрящ дом

В тази статия ще споделим с вас как сода бикарбонат, известна още като сода за хляб се използва за множество почистващи цели в дома. Разгледайте как този продукт може да освежи дома ви и да подобри цялостното ви благосъстояние. Ще ви покажем как да включите тази натурална съставка в ежедневието си и домакинството.

прочети още
30 юни 2023
Защо кокосовият натурален препарат за пране The Blue Bear е специален

Освен че използваме страхотните естествени качества на кокосовия сапун, в натуралния прах за пране The Blue Bear успяхме да добавим няколко подобрения, които да отговарят на всичките ни високи критерии за екосъобразност, ефективност и удобство.

прочети още
30 юни 2023
Натурален, ефективен, безвреден, хипоалергенен прах за пране? Възможно е!

Като нови родители, дълго проучвахме как да перем бебешките дрешки по начин, безопасен и за детето, и за природата. Разгледахме множество начини за създаване на натурални сапуни,  проучихме ги внимателно, дори ги изпробвахме. Накрая и теорията, и практиката ни показаха кой е Кралят на сапуните.

прочети още
11 май 2023
Кралят на сапуните

Защо кокосовият прах за пране е най-добрият? Ще ви дадем толкова много причини, че ще поискате да останете завинаги в кралския двор.

прочети още
13 юли 2021
Да сушим прането на открито

Да сушим прането на открито е най-естественото което би последвало след изпирането на дрехите. Едно чудесно допълнение на нашия прах за пране The blue bear е сушенето на дрехите на открито. А какви ползи има за дрехите от сушенето на прането на открито може да разберете, като продължите да четете.

прочети още
10 януари 2021
6 съставки, които да избягвате в бебешките продукти

От адаптираното мляко до помпите за кърма и дрешите, броят на артикулите, от които се нуждаете за вашето бебе, може да бъде огромен. Всички родители се стараят добре да почистват и дезинфекцират бебешките дрешки, като за целта понякога използват много силни и дори опасни препарати. И точно както почистващите средства за дома и козметиката, в бебешките продукти също има много потенциално вредни съставки. Ако ви е интересно да разберете кои са те, продължете да четете.

прочети още