Защо кокосовият натурален препарат за пране The Blue Bear е специален

Защо кокосовият натурален препарат за пране The Blue Bear е специален
30 юни 2023

 

Освен че използваме страхотните естествени качества на кокосовия сапун, в натуралния прах за пране The Blue Bear успяхме да добавим няколко подобрения, които да отговарят на всичките ни високи критерии за екосъобразност, ефективност и удобство.

 

Създаваме го без изкуствени химикали

В нашите препарати за пране няма никакви изкуствени химически добавки – оцветители, консерванти, пенители, аромати, ГМО. Няма ензими или алергени. В препарата за пране може да има добавени само естествен натриев хлорид и лимонена киселина. Когато ароматизираме продуктите, добавяме единствено натурални аромати – например от алое. И не тестваме продуктите върху животни.

 

Грижим се да е хипоалергичен и безвреден

Благодарение на своите натурални съставки, препаратите за пране The Blue Bear не дразнят по никакъв начин кожата. Те са напълно подходящи за хора с алергии и чувствителна кожа, както и за новородени бебчета.

 

Добавяме още една натурална сила за изпиране…

Накрая се погрижихме да направим натуралните препарати за пране The Blue Bear още по-добри. Обогатихме ги с над 30% активен кислород, който прави изпирането на дрехите и заличаването на петната още по-лесно и качествено.

 

И накрая…

 

След толкова проучвания, опити и усилия, днес сме напълно сигурни, че сме открили и разработили възможно най-добрата съвременна грижа за семейството и околната среда. Споделяме я с вас с радост и чисто сърце.

За вас остава само да поръчате The Blue Bear за вкъщи и да се насладите на живот в хармонията с природата.

30 юни 2023
Натурален, ефективен, безвреден, хипоалергенен прах за пране? Възможно е!

Като нови родители, дълго проучвахме как да перем бебешките дрешки по начин, безопасен и за детето, и за природата. Разгледахме множество начини за създаване на натурални сапуни,  проучихме ги внимателно, дори ги изпробвахме. Накрая и теорията, и практиката ни показаха кой е Кралят на сапуните.

прочети още
16 май 2023
Да пазим природата заедно!

Върнете ни старата си бутилка от перилен препарат The Blue Bear и ние ще ви я напълним с -10% отстъпка от цената на препарата. Освен това, ще ви я върнем напълнена по куриер за наша сметка! 

прочети още
11 май 2023
Кралят на сапуните

Защо кокосовият прах за пране е най-добрият? Ще ви дадем толкова много причини, че ще поискате да останете завинаги в кралския двор.

прочети още
13 юли 2021
Да сушим прането на открито

Да сушим прането на открито е най-естественото което би последвало след изпирането на дрехите. Едно чудесно допълнение на нашия прах за пране The blue bear е сушенето на дрехите на открито. А какви ползи има за дрехите от сушенето на прането на открито може да разберете, като продължите да четете.

прочети още
10 януари 2021
6 съставки, които да избягвате в бебешките продукти

От адаптираното мляко до помпите за кърма и дрешите, броят на артикулите, от които се нуждаете за вашето бебе, може да бъде огромен. Всички родители се стараят добре да почистват и дезинфекцират бебешките дрешки, като за целта понякога използват много силни и дори опасни препарати. И точно както почистващите средства за дома и козметиката, в бебешките продукти също има много потенциално вредни съставки. Ако ви е интересно да разберете кои са те, продължете да четете.

прочети още