Сода бикарбонат-вашата тайна за искрящ дом

Сода бикарбонат-вашата тайна за искрящ дом
13 ноември 2023

Използването на естествени почистващи продукти, като сода бикарбонат, които са безопасни, ефективни и екологични са не само по-добри за вашето здраве и околната среда, но и ще откриете, че всъщност не се нуждаете от всички препарати, за които давате пари ежемесечно.

 

Силата на сода бикарбонат: Ефективни и естествени решения за почистване във вашият дом.

 

Трябва да се справите с упоритите петна ?

 

Решение: Добавете една чаша сода за хляб към прането заедно с вашият перилен препарат и ще откриете чисти дрехи.

Сода бикарбонат ще помогне за изсветляване на белите ви цветове, ще премахне миризмите и дори ще омекоти дрехите ви от твърдата вода.

 

Премахнете мазнините у дома:

 

Решение: Сода бикарбонат се справя отлично със силните мазнини и замърсявания. Независимо дали става въпрос за печката или фурната. Смесете сода бикарбонат с малко вода и ще получите паста, която ще нанесете върху мазната повърхност. Почистете с гъба или четка и повърхностите ви ще станат чисти и блестящи.

 

Почистете замърсената тоалетна у дома:

Решение: Сода бикарбонат е ефективен и нетоксичен почистващ препарат за тоалетни. Поръсете малко сода в купа и оставете да престои няколко минути, преди да почистите с четка за тоалетна. Нейните нежни абразивни свойства помагат за премахването на петна и миризми, като оставят тоалетна свежа и чиста.

 

 Чисти и блестящи съдове у дома?

 

Решение: Добавете лъжичка сода бикарбонат към препарата за съдомиялна машина и наблюдавайте уникален резултат. Содата за хляб помага за разграждането на мазнините и хранителните частици, оставяйки съдовете ви безупречни и свежи.

 

Почистете вашите електрически уреди у дома:

 

Решение: Кухненските уреди като фурни, микровълнови печки и хладилници могат да натрупат мръсотия и замърсявания с течение на времето. Сода бикарбонат идва на помощ когато става въпрос за почистване на тези уреди. Създайте паста от сода за хляб и вода, нанесете я върху повърхностите, от които се нуждаете от почистване. Оставете да престои известно време и след това избършете. Сода бикарбонат ще ви помогне да се справите с мазнините и мръсотията, като оставите уредите сияйни.

 

Неприятните миризми в хладилника, обувките или дори върху тапицерията.

 

Решение: Естествените алкални свойства помагат за неутрализирането и абсорбирането на миризмите. Поставете отворен контейнер със сода в хладилника, за да премахнете миризмите на храна, поръсете от вътре обувките или поръсете килима преди прахосмукачката, за да освежите дома си.

 

 

 

13 ноември 2023
Открийте силата на кислородната белина!

Когато става въпрос за почистване на домакинството, всички искаме продукти, които са не само ефективни, но и безопасни за нашите семейства и околната среда. Ето къде е мястото на кислородната белина. Този мощен почистващ агент набира популярност през последните години и за това има основателна причина. В тази публикация в блога ще се запознаем с причините, поради които трябва да изберете кислородна белина за почистването на домакинството си.

прочети още
13 ноември 2023
Открийте почистваща сила на лимонената киселина.

Изборът да почиствате дома си с екологично чисти продукти е правилен и отговорен избор. Като домакиня вие играете ключова роля в създаването на безопасна и здравословна среда за вашето семейство. Тази статия има за цел да ви дадем ценна информация и практически съвети как да почистите дома си с лимонена киселина.

прочети още
30 юни 2023
Защо кокосовият натурален препарат за пране The Blue Bear е специален

Освен че използваме страхотните естествени качества на кокосовия сапун, в натуралния прах за пране The Blue Bear успяхме да добавим няколко подобрения, които да отговарят на всичките ни високи критерии за екосъобразност, ефективност и удобство.

прочети още
30 юни 2023
Натурален, ефективен, безвреден, хипоалергенен прах за пране? Възможно е!

Като нови родители, дълго проучвахме как да перем бебешките дрешки по начин, безопасен и за детето, и за природата. Разгледахме множество начини за създаване на натурални сапуни,  проучихме ги внимателно, дори ги изпробвахме. Накрая и теорията, и практиката ни показаха кой е Кралят на сапуните.

прочети още
16 май 2023
Да пазим природата заедно!

Върнете ни старата си бутилка от перилен препарат The Blue Bear и ние ще ви я напълним с -10% отстъпка от цената на препарата. Освен това, ще ви я върнем напълнена по куриер за наша сметка! 

прочети още
11 май 2023
Кралят на сапуните

Защо кокосовият прах за пране е най-добрият? Ще ви дадем толкова много причини, че ще поискате да останете завинаги в кралския двор.

прочети още
13 юли 2021
Да сушим прането на открито

Да сушим прането на открито е най-естественото което би последвало след изпирането на дрехите. Едно чудесно допълнение на нашия прах за пране The blue bear е сушенето на дрехите на открито. А какви ползи има за дрехите от сушенето на прането на открито може да разберете, като продължите да четете.

прочети още
10 януари 2021
6 съставки, които да избягвате в бебешките продукти

От адаптираното мляко до помпите за кърма и дрешите, броят на артикулите, от които се нуждаете за вашето бебе, може да бъде огромен. Всички родители се стараят добре да почистват и дезинфекцират бебешките дрешки, като за целта понякога използват много силни и дори опасни препарати. И точно както почистващите средства за дома и козметиката, в бебешките продукти също има много потенциално вредни съставки. Ако ви е интересно да разберете кои са те, продължете да четете.

прочети още