20,90 лв.

Течен перилен препарат - без Аромат - Fragrance free

  • Марка: The Blue Bear

Перилните препарати на The Blue Bear са специално създадени за хора с чувствителна кожа, склонни към алергични реакции, за деца и бебета. Формулите ни са безвредни, безопасни и напълно натурални. С нашите продукти поддържате прането си безупречно чисто, пазите кожата си от раздразнения и не на последно място - опазвате природата, тъй като препаратите ни са напълно биоразградими.

 

В състава на нашия кокосов препарат за пране влиза осапунено кокосово масло, което в комбинация с активния кислород е най-мощният природен изпиращ агент. В резултат вашето пране е отлично изпрано, ухаещо на чисто и най-важното – безвредно за вас, за дома ви, за децата ви. 

 

Препапарът може да бъде ползван за всякакви тъкани, за машинно или ръчно пране от 30 до 90 градуса. 

 

  • Без ГМО
  • Без оцветители
  • Без ензими
  • Без алергени
  • Не е тестван върху животни
  • Натурален продукт, напълно биоразградим при попадане в подпочвените води и не оказващ никакво замърсяване на околната среда

 

Синьото мече е приятел на кожата ти, на дома ти, на планетата.

 

Начин на употреба:
Подходящ за пране в пералня и на ръка. Поставете препарата в отделението на пералнята или директно при дрехите, като следвате дозировката за около 4.5 кг пране: 45мл при мека вода / леко замърсяване; 60 мл средно твърда вода / нормално замърсяване; 90 мл при твърда вода / силно замърсяване. 1 капачка съдържа приблизително 70 мл препарат. Посочените дозировки са препоръчителни при пране на бебешки и детски дрешки, за възрастни завишете леко количествата.

 

Състав: Вода, <5% активен кислород, <5% Сапун (на кокосова основа), <5% Нейонни ПАВ (на основата на глюкоза и кокосови пенители). Допълнително - цитрат.

 

Расфасовка 1,5л.

- +
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!